O nama

O nama

DG Diseno prodajni salon otvoren je početkom 2015.godine, sa idejom da klijentima ponudi koncept uređenja enterijera i eksterijera s drugačijim pristupom prodaje.

Ideja nam je da u našem salonu svaki potencijalni kupac nađe odgovarajući proizvod, kao i da dobije kvalitetan servis u svakom momentu. Od ideje do realizacije iste, trudimo se da odgovorimo i najzahtevnijim klijentima. Kako je akcenat stavljen na različitost, tako je i vršen odabir proizvođača keramike i opreme za opremanje enterijera. U dogovoru sa arhitektama nastojimo da svaki projekat enterijera izvedemo originalno i drugačije. Klijentima nudimo vrhunske podne i zidne keramičke obloge, sanitarije, slavine, hidromasažne kade i ostalu opremu za opremanje enterijera italijanskih, španskih i nemačkih proizvođača.

DG Diseno je zastupnik i uvoznik italijanskih proizvođača keramike COEM, FIORANESE, SETTECENTO I LA FENICE kao i španskih proizvođača keramike AZUVI, SALONI, VIDREPUR, GRESPANIAI, APARICI. Pored spomenutih proizvodjača keramičkih pločica, DG Diseno je i uvoznik renomiranog proizvođača sanitarija, hidromasažnih kada i tuš kabina LAUFEN, JIKA i CIELO. U našem salonu možete pronaći ugradnu tehniku za ispiranje (ugradni vodokotlići) i odvodnju vode (tuš kanalice) nemačkog proizvođača TECE. Našim potencijalnim klijentima možemo ponuditi i slavine renomiranih proizvođača GROHE, PAINI, PAFFONI I OIOLI. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da posetite naš izložbeni salon koji se nalazi u Novom Sadu ul. Slovačka br.26.